Du kan kommentera – detta firar jag med en läsnatt. Temat är “trädgårdsböcker”. Jag tänkte köra från kl. 20.00 den 28 november 2020. Intresserad? Läs gärna vidare.

Inget anmälan krävs

Alltså du behöver inte anmäla dig. Efter kl. 20.00 kan du surfa till bloggen den 28 november. Därefter håll utsikt efter ett blogginlägg med “Läsnatt #1” som titel. Du kan gärna läsa i en eller flera trädgårdsböcker under tiden läsnatten pågår. Jag ropar runt i alla mina kanaler på sociala medier – sök efter simonetruniger – varje heltimme så att vi kan mötas och dela våra intryck tills kl. 0.00. Då avrundar jag kvällen.

Du behöver inte vara närvarande hela tiden, du behöver inte heller vara med från starten eller stanna kvar tills midnatt. Trots det att du inte behöver anmäla dig uppskattar jag om du hör av dig i kommentarsfältet om du är intresserad.

Hur går det till?

Posta gärna på din blogg eller dina sociala kanaler om ditt deltagande på läsnatten. Vidare kan du gärna lägga upp din länk till din blogginlägg i kommentarsfältet på inlägget “Läsnatt #1” eller redan på detta inlägget. Alltså jag kommer att tagga mina inlägg med “#trädgårdsläsnatt”. Du kan gärna göra detsamma så att vi får koll på de andra deltagare.

Jag tänker att vi kan försöka hålla oss till detta schema.

TidAktivitet
kl. 20.00Välkommen till läsnatten
kl. 21.00Fråga 1
kl. 22.00Fråga 2
kl. 23.00Fråga 3
kl. 0.00Avslutning läsnatt

Kanske undrar du vad de tre frågor kommer att handla om? Det ska bli en överraskning. Därför kika gärna in den 28 november 2020 så får du se. Och du, glöm inte en intressant trädgårdsbok och en kopp te. Eftersom denna natten kommer bli lång och spännande. Om du däremot inte har en trädgårdsbok till hands rekommenderar jag att du letar efter en i ditt närmaste bibliotek eller i en secondhandbutik.

Du kan kommentera – detta firar jag med en läsnatt

Till en början hoppas jag på ditt deltagande och ser fram emot att du testar kommentarsfältet redan på detta inlägg.

I fall du önskar att läsa en trädgårdsbok men snabbt glömmer bort på vilken sida du slutade läsa. Därför gjorde jag ett nedladdningsbart bokmärke.

Då ses vi lördagen den 28 november 2020 kl. 20.00.