Simone Truniger

Jag gästbloggar på Gardenize-bloggen

Jag gästbloggar på Gardenize-bloggen

Med stort glädje meddelar jag att jag fick chansen att gästblogga hos Gardenize. Inlägget publicerades i förrgår på Gardenize bloggen. Den handlar säsongsaktuell om hur du kan planera din odling under våren med hjälp av Gardenize.

Vad är Gardenize?

Gardenize är en app för Iphone och Android. Kortfattad kan du anlägga en trädgårdsdagbok i appen.

Min profil i Gardenize hittar du under ”Simone Truniger”. Jag har valt att göra den helt offentlig. Därmed har du möjlighet att följa mina trädgårdsprojekt utan att vara min följare. Men du får gärna bli det!

Varför ska du skriva en trädgårdsdagbok?

Det finns flera anledningar. Den första är säkert att ha någon slags förteckning om sina växter. Sedan är det också till nytta att anteckna var de växer. Till exempel vet jag under våren inte längre var jag har under hösten planterat tulpanknölarna Dock i mina ögon är det viktigaste skälet till en trädgårdsdagbok att trimma sin odling och då tänker jag speciellt på grönsaksodling. Jag har hört många som lyckades säger att grunden för deras framgång ligger i en trädgårdsdagbok. De kunde med samma resurser,  tillgång till mark och behov av pengar, utöka sin skörd.

Men inte bara därför kan du skriva en trädgårdsdagbok. Jag tycker det är också roligt att bläddra bland alla bilder som jag har tagit under min odlingskarriär.

Om författaren:

Simone Truniger

Jag är en 44-årig kvinna från Vänersborg. Jag har odlat i olika former sedan barnsben. Här på bloggen skriver jag mest om grönsaker. Men jag har också några krukväxter som jag gillar väldigt mycket. Tack för att du läser detta inlägg. Skriv gärna en kommentar eller ett mejl om du har synpunkter om något.

mejlmig@simonetruniger.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns (ännu) inga kommentarer.

Abonnera mitt nyhetsbrev


Följa mig på mina sociala kanaler.

Inlägg i samma kategorier: I egen sak, Odlingsplanering,

Den här webbsidan använder cookies.