Simone Truniger

Isor, Kuling, Louis och Leroy

Ursäkta röran!

Jag vet, jag är dåligt med att uppdatera bloggen. Innerst inne hoppas jag att jag får ändring på det. Men vi får se. Jag tänkte att jag uppdaterar bloggens backend först. Detta kan medföra att saker strular. Jag hoppas att du har förståelse kring detta. Koden för denna sida är lite gammal, därför vill jag göra detta.

Den här odlingssäsongen är lite speciellt. Det finns fyra namn som sammanfattar omständigheterna.

Isor, Kuling, Louis och Leroy. Fyra namn med starka personligheter. 3 av de är hundar, en är en storm som kvaddade mitt växthus.

Men nu, den långa versionen. Den 12 januari fick Isor somna in. Vår belgiska vallhund som inte ens fyllde 9 år hade fått cancer. Utvecklingen av sjukdomen gick jättefort, så det blev bara en utväg.

Redan den 13 januari flyttade Kuling in i vårt hem. Han är vid denna tidpunkten 8 veckor gammal och är en Engelsk Springer Spaniel.

Sedan kom den svarta dagen 23 februari. Stormen Louis var i Vänersborg kortvarigt men desto kraftfullare. Hela mitt tunnelväxthus kvaddades som en tändsticksask.

21 mars är det tredje viktiga datumet. Nu flyttade Leroy in. En vid denna tidpunkten 8 veckor gammal Schäfervalp.

Kort sagt, jag har det inte långtråkigt med två valpar. Därför blir trädgårdsarbete lite liggandes. Jag prioriterar just nu valparna först. Sedan får vi se hur det blir med allt annat. Till exempel har jag inte hunnit förodla.

Senaste ändringar: 30/apr 2024

Om författaren:

Simone Truniger

Jag är en 44-årig kvinna från Vänersborg. Jag har odlat i olika former sedan barnsben. Här på bloggen skriver jag mest om grönsaker. Men jag har också några krukväxter som jag gillar väldigt mycket. Tack för att du läser detta inlägg. Skriv gärna en kommentar eller ett mejl om du har synpunkter om något.

mejlmig@simonetruniger.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns (ännu) inga kommentarer.

Abonnera mitt nyhetsbrev


Följa mig på mina sociala kanaler.

Inlägg i samma kategorier: I egen sak,

Den här webbsidan använder cookies.