Simone Truniger

Freebie

Abonnera på nyhetsbrevet och få en odlingskalender

Just nu får du som tack en odlingskalender när du abonnerar på mitt nyhetsbrev. Odlingskalendern kommer att skickas automatiskt till din e-post när du prenumererar mitt nyhetsbrev.

Odlingskalendern består ur 52 sidor i liggande A4-format. Den besvarar följande frågor.

 • När inträffar sista vårfrosten?
 • När inträffar första höstfrosten?
 • När går solen upp eller ner
 • … dessutom finns plats för egna notiser

Detta allt är anpassad efter 25 orter runtom i Sverige. Just nu finns på denna lista:

 • Borås
 • Borlänge
 • Eskilstuna
 • Falun
 • Gävle
 • Göteborg
 • Helsingborg
 • Jönköping
 • Kalmar
 • Karlskrona
 • Karlstad
 • Linköping
 • Luleå
 • Lund
 • Malmö
 • Norrköping
 • Skövde
 • Stockholm
 • Sundsvall
 • Umeå
 • Uppsala
 • Västerås
 • Växjö
 • Örebro
 • Östersund

Din ort finns inte med på listan? Tveka inte och skicka gärna ett mejl till mejlmig@simonetruniger.net så försöker jag hjälpa dig.Just nu och fram till midsommar har du möjlighet att tycka till kring min odlingskalender version 2022. Jag önskar därför att ställa några frågor till dig. Du hittar frågorna i form av ett Google Formulär här. Tack för ditt engagemang och dina svar.

Abonnera på nyhetsbrevet och få en odlingskalender.


Om författaren:

Simone Truniger

Jag är en 44-årig kvinna från Vänersborg. Jag har odlat i olika former sedan barnsben. Här på bloggen skriver jag mest om grönsaker. Men jag har också några krukväxter som jag gillar väldigt mycket. Tack för att du läser detta inlägg. Skriv gärna en kommentar eller ett mejl om du har synpunkter om något.

mejlmig@simonetruniger.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns (ännu) inga kommentarer.

Abonnera mitt nyhetsbrev


Följa mig på mina sociala kanaler.

Inlägg i samma kategorier: Freebie, I egen sak, Odlingsplanering,

Den här webbsidan använder cookies.