Va! Hur hamnade du här!?!

Jo, jag har borttagit de gamla inläggen. Helt enkelt för att jag vill göra en omstart. De gamla inläggen kommer upp i ny tappning. Så besök gärna bloggen på en senare tidpunkt igen.

Ja, jag vet, Google kommer inte mig att älska för det. Men det måste Google också inte. Jag har länge funderat på saken. Jag tyckte om tanken att starta bloggen helt ny. Ny (WordPress-) tema. Samma (innehålls-) tema – stadsodling. Dock jag kommer att ta mitt bloggandet mycket mer på allvar än jag tog det förut.

Om att vara ärlig. Jag tänkte vara redo för nystarten i mitten av januari. Det var väl lite för optimistiskt. Jag är lite besviken på mig själv att jag inte lyckas mig att hålla till planeringen.

Men nu. Nu. ÄR JAG REDO. Nu kör jag. Odlingssäsongen 2020 väntar på mig.

Här kommer jag att dela mina kunskaper och erfarenheter om stadsodling. Vill du veta mer om mig? Jag har uppdaterat (äntligen tillfogat) min ”om mig”-sektion. Nu kan du lära känna mig.

Jag hoppas att hälsa dig en gång, vad skriver jag, många gånger välkommen på min blogg i framtiden. Därför finns just nu inte så mycket att läsa och jag ber om ursäkt för detta. Men kom gärna tillbaka. Min bloggidélista spräcker. Så det finns säkert något av intresse för dig.