Simone Truniger

Sommarpromenad genom Brunnsparken i Ronneby

I juni tog jag lite ledigt och reste till Blekinge. Idag – denna gråa novemberdag med dis och dimma – kan du följa med mig på en sommarpromenad genom Brunnsparken i Ronneby.

Hitta till Brunnsparken i Ronneby

  • Hemsida
  • Koordinater: 56.194167°, 15.289167°

Min vandring genom Brunnsparken

Som du ser vandrade jag inte bara genom Brunnsparken och dess olika trädgårdar. Jag tog mig tid och strövade genom det område som ligger söder om Brunnsparken. Detta skogsområde bildar en rak motsats till de öppna trädgårdsavdelningar som annars finns i nordliga delen.


Om författaren:

Simone Truniger

Jag är en 44-årig kvinna från Vänersborg. Jag har odlat i olika former sedan barnsben. Här på bloggen skriver jag mest om grönsaker. Men jag har också några krukväxter som jag gillar väldigt mycket. Tack för att du läser detta inlägg. Skriv gärna en kommentar eller ett mejl om du har synpunkter om något.

mejlmig@simonetruniger.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Det finns (ännu) inga kommentarer.

Abonnera mitt nyhetsbrev


Följa mig på mina sociala kanaler.

Inlägg i samma kategorier: Trädgårdsresor,

Den här webbsidan använder cookies.