Hösten närmar sig med stormsteg. Dags att läsa en trädgårdsbok och längta till nästa säsong. Jag ska hålla en bokcirkel om en trädgårdsbok med start i mitten av oktober (vecka 42).

Jag har inte hunnit blogga som jag ville. Men jag har stora planer för bloggen. I alla fall är min att-göra-lista fullt. Du kommer att se nya element på bloggen så småningom. En idé som har blivit verklighet är tema i detta inlägg. Jag ska ha en bokcirkel på denna bloggen under hösten. Mer än so är inte bestämd. Jag tänker vi startar i mitten av oktober (vecka 42) och håller på så länge hur bokens sidor räcker.

Hur kan du anmäla dig till bokcirkeln?

Du kan dig anmäla på https://www.simonetruniger.net/bli-medlem. Då insläpps du automatiskt i bokcirkelgruppen. Då får du tillgång till ett formulär där du kan bestämma vilken bok vi ska läsa. Du blir också frågad om vi ska ha några online-möten, till exempel på Skype, och om och när dessa möten ska hållas.

Har du frågor? Tveka inte och mejlmig@simonetruniger.net.

Taggar:

Tack för att du tog dig tid - Simone!